Dagens dubbel hämtar vi från Vaggeryd. Omgången ser väldigt rolig ut och jag tror vi får se några riktigt fina lopp. I inledningen får vi se ett femåringslopp som är ganska öppet, finns några roliga drag. I avslutningen tror jag att Björn Goop har en väldigt bra chans med sin fina amerikan. Igår var jag på Åby  och fick se många roliga lopp speciellt Olympiatravsfinalen där min absoluta favorithäst B.B.S Sugarlight krossade sina motståndare, för er som inte sett loppet in på atgplay och kolla direkt! Häng med!

DD-1 (2140m volt)

I inledningen får vi se ett femåringslopp där dem bästa hästarna står tjugo meter bakom. Tipset går till 12 Linus Wibb som är väldigt kapabel när det stämmer för honom. Senast hängde han med till varvet kvar då blev han för trött, det är lite konstigt då jag tycker han är bättre på dem längre distanserna. Idag har han spår fem på tillägget och jag tror Björn får iväg honom, då kommer han sitta bra till och kommer komma med ett tung slutvarv, given på kupongen. 9 Paduca Dream gör årsdebut idag, hon var riktigt bra ifjol innan tävlingsuppehållet. Hon tål göra jobbet ute i spåren och är ett tidigt motbud trots årsdebut. 10 Impression har nu fått ett lopp i kroppen och har hög kapacitet, med rätt resa blir hon farlig. 1 Javier Palema har ett bra läge på startvolten, kan bli ledningen eller rygg ledaren. Senast han vann då plockade han ner ledaren från ryggen. Sista strecket ger jag 5 Dragon Crowe som är en herre med bra fart under hovarna, han har ett krångligt femte spår och brottas med men kommer han därifrån felfritt är han med i segerstriden.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se dagens bästa lopp, favorit blir Björn Goop med sin 9 Underpaid Hanover. Han har gått tre starter i år och borde vara nära toppformen nu. Senast gick han i gulddivisonen när Oasis Bi vann, han satt fast med massa krafter kvar och Erik som körde då sa att om han hade fått lucka hade det kunnat bli vinst. Han är van vid mycket tuffare motstånd, får han smyga med en bit så kommer Goop sända fram honom sista varvet och då tror jag han mosar dem. Spik!

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,5,9,10,12

DD-2: 9 Underpaid Hanover

Lycka till! /MLipovac