Ikväll ska vi till Umåker som bjuder på en bra V64 kvällen innan V75. På dubbeln ser det väldigt favoritbetonat ut och jag tror inte vi får något högt odds. Jag försöker att fälla Berghs favorit i avlutningen med en annan häst från hans stall. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen står 7 Romeus tillsammans med sin tränare och kusk Daniel Reden för en mycket passande uppgift. Har svårt att se honom bomma ledningen och därför väljer jag att singelstrecka honom. Ha har gjort allting rätt hittils i karriären och jag tror han gått framåt med varje lopp. Här har Reden en ny stjärnhäst. Endast galopp och sjukdom emot.

DD-2 (2140m volt)

I avslutningen har ännu en favorit en bra uppgift framför sig, märren jag snackar om är 14 Gesiha Sund. Hon gör bra insatser hela tiden från olika positioner, hon verkar oöm för löpningsförloppet och Bergh låter väldigt nöjd med henne. Han är ändå nöjd med sina hästar på start och därför väljer jag att plocka med 3 Lingbo Helen som jag tror kommer sitta i ledningen tidigt, med dessa förutsättningar kan det vara över om hon får sitta där. Hon är lite ojämn och det är årsdebut men hon har visat bra kapacitet och jag tror att barfota runt om ger henne een ännu högre växel. Låser på två Bergh hästar.

DD-förslag: 2 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Romeus

DD-2: 3,14

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Romeus

DD-2: 14 Gesiha Sund

Lycka till! /MLipovac