Äntligen får jag tid till att skriva ut ett tips. Mycket skola och träningar nu och då blir det knappt med tid. Ikväll ska vi till Umåker för att se två bra lopp dubbeln, jag kommer singelstrecka favoriten i sista då han var en milimeter från derbyfinal. I inledningen garderar jag på men några och hoppas det skrället. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett Breeder’s Crown lopp för fyraåriga ston. 4 Somersault Sally och 5 Bonbon Mearas komemr slås om ledningen till en början, får någon av dem ledningen utan att slösa för mycket kraft då tror jag denne har bra chans att leda hela vägen. Skulle dem köra hårt mot varandra då bjuder dem in skrällarna och jag hoppas på det scenariot. 3 Jeppas Olivia har dragit ett perfekt utgångsläge och kommer få en bra resa, hon har en sylvass spurt som kan fälla alla. 10 How Amazing Tooma har en tråkig rad men jag väntar bara på att det ska släppa för henne, hon är bortglömd här tycker jag för kapaciteten finns. Vid lite tempo kommer hon vara med långt fram. 11 Navaj Brodda har utvecklats fint och gör alltid stabila prestationer, hon jagar sin första seger och med klaff kan den komma ikväll.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen har Stig H Johanssons 1 Hero Sjöhammar en passande uppgift, han är startsnabb och jag tror inte Örjan bommar ledningen och då ska det mycket till för att han ska förlora. Speciellt om han är i samma form som senast när han spurtade mellan hästar och var en milimeter från Derbyfinal. Nu får han åka till Umåker och vinna istället.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,4,5,10,11

DD-2: 1 Hero Sjöhammar

Lycka till! /MLipovac