Breeders’ Crown bjuds vi på ikväll på Umåker, det gör att kvällen ser spännande ut och vi får bra lopp. Tror stenhårt på två hästar och väljer därför att köra en rak DD. Häng med!

DD-1

Breeders’ Crown för treåriga hingstar och valacker. 1 Eastar Rapida övertog senast ledningen efter femhundra meter och höll ett hårt tempo och vann på lite stumma ben. Idag har han spår ett och är snabb ut, tror att Lars-Göran försvarar innerspåret och leder detta runt om. Vid gardering tycker jag ni ska ha med 4 Top Of The World som fått ett bättre spår än senast, 5 T.Rex Sisu från Svante Båths stall som vi alla vet har riktigt bra form nu. 6 Origo Tilly som kommit tvåa senaste två starterna bakom kullens konung Al Dente. Har två stycken outsiders som verkligen rensar, det är 9 Audio Panel och 10 Dupot som båda med rätt resa han fälla många på upploppet.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Breeders’ Crown för fyraåriga ston. 6 Amazon Am testade Robert Bergh med senast i derbyt mot hingstarna och var blek. Finns några orsaker så som materialfel och omstart som jag kan köpa, vi glömmer det loppet. Idag är hon tillbaka mot stona och ska normalt vinna mot ett detta gänget. Hon kommer att sitta i ledningen efter ett par hundra meter och ska besegras där. Värsta motbudet är Stig H Johanssons 7 Lotuscheire som gjorde ett bra lopp senast utvändigt ledaren i derbystoet.

DD-Förslag: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Eastar Rapida

DD-2: 6 Amazon Am

Vinnare/Plats spel:

Umåker lopp 7

Spel: 1 Eastar Rapida (Vinnare)

Odds: 3,75@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.32

Kommentar: Se DD-1

Lycka Till! /MLipovac