En trevlig omgång väntar oss från Umåkers travbana. Vädret är skönt och banan ska vara i bra skick. Tror på Robert Bergh i DD-1 medans DD-2 är en mer öppen avdelning. Häng med!

DD-1

Två toppston gör upp om segern i DD-inledningen. Jag väljer och spika 3 Valnes Chilly som levererat starka insatser en längre tid, men senast blev det lite för tufft för henne i Sto-SM. Hon tvingades till en monster öppning och därför stumnade hon till slut. Idag är motståndet betydligt enklare och ledningen ser ut och vara hennes. Jag tror Robert leder runt om. Om ni garderar så är det 7 Caramella B.F som är största hotet.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Ett fint stolopp som håller hög klass avslutar dagens DD. Favoriten 3 Quick On The Draw kan man inte lita på när det gäller voltstart, hon var storfavorit senast på V75 och kunde inte hålla nerverna och galopperade. Skulle hon hålla sig lugn så är det en bra chans. Jag garderar för jag litar inte på henne. 12 Super Ariel är en rejäl märr som står bra inne i loppet. Näst senast gick hon den tuffaste vägen och vann, senast hängde hon i tredjespår varvet kvar och stumnade på upploppet men det är förståligt. Hennes tunga spurt kan sänka många på upploppet om hon får spara den. 10 Joy Ribb är riktigt bra men har fått ett tråkigt läge, hade hon fått springspår på volten istället då hade hon varit mer intressant. Hon behöver lite tur med trafiken för att vara med. 8 Magic Broline vann överlägset senast när hon gick barfota. Man ska köra på samma balans idag och jag tycker hon är given. 2 Apollonia tycker jag var bättre senast och kan få ett bra lopp om favoriten skulle floppa.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 Valnes Chilly

DD-2: 2,3,8,10,12

Vinnare/Plats spel:

Umåker lopp 7 

Spel: 3 Valnes Chilly (Vinnare)

Odds: 1,70@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.32

Lycka till! /MLipovac