Kvällens dubbel hämtar vi från Umåker där det är vinterbana som gäller. Omgången ser intressant ut och jag tror att favoriten leder runt om i avslutningen. I inledningen ser det öppet ut och jag tror det kan skrälla, garderar och hoppas på skräll. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen går tipset till 1 Miamarie Ennoble som senast spurtade riktigt vasst på V86. Det räckte till en andra plats då och jag tror att dagens motstånd är enklare. Tror att hon kommer söka rygg på ledaren och hoppas på lucka, då kan hennes spurt bita riktigt bra. Hon är lite bortglömd av spelarna och det tackar jag för. 2 Kung Töll avgjorde senast sista trehundra och vann säkert, idag har han dragit ett bra utgångsläge och kommer att få en bra resa, ska räknas tidigt. 10 Corleone Shark är utan tvekan det starkaste hästen i fältet och skulle inte ha något emot om distansen var längre, han har varit ute i stenhårda gäng i Sverige och ska räknas på sin kapacitet. 5 Special Promise står bra inne i denna klassen och har toppchans om han skulle komma till ledningen. Segerchansen finns även om han inte tar sig till ledningen. 9 Made At Home svarade för en bra prestation senast när han kom fram utvändigt ledaren sista varvet och tuggade ner denna. Avgjorde lätt till slut och ska räknas här, han går bra på vinterbanan. Sista strecket ger jag 4 Livi Destiny som är snabb ut och kommer att försöka att ta sig till ledningen, han har varit ute mot tuffa motstånd på sistone och får idag möta ett enklare gäng, kan räcka långt i ledningen.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se en storfavorit som jag tror har bra chans att leda runt om. Det är 4 Le Chapeau som senast kom tillbaka efter vila och vann ganska bekvämt. Med det loppet i kroppen tror jag han gått framåt, han har dragit ett bra utgångsläge och jag tror Jan Norberg leder runt om. Dom värsta motbuden har dragit dåliga spår och jag singlar 4 Le Chapeau.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,4,5,9,10

DD-2: 4 Le Chapeau

Lycka till! /MLipovac