Jackpot och bra tävlingar väntar ikväll på Umåker. Banan ska vara fin och kommer tillåta valfri balans. I DD-1 kommer vi få se en rolig fight mellan 7 Speed Delicious & 8 Raz Mackenzie medans DD-2 håller låg klass. Häng med!

DD-1

I DD-inledningen får vi se en duell mellan två hästar som höjer sig över mängden. 7 Speed Delicious och 8 Raz Mackenzie, jag väljer och ta med båda då jag har svårt att bara ta med en. 7 Speed Delicious har varit riktigt bra en längre tid och radade upp massa segrar men senast tog det stopp mot Frozen. Han har styrkan som sitt vapen och jag tror den kommer behövas idag. Han har spår invändigt sin värsta motståndare och kommer att komma ner i ett bra slagläge. 8 Raz Mackenize var senast ohotad i ledningen och jag tror att Roger kommer vara offensiv idag också, han är snabbare än 7 Speed Delicious och det kan vara lopp avgörande om han skulle komma förbi honom och ta hand om ledningen. Jag rekommenderar att ta med dom två och njuta av den spännande duellen som vi kommer få se.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I DD-avslutningen får vi se ett öppet lopp som håller ganska låg klass. Tipsettan 3 Missil Brodde har två spetssegrar på kort tid och kommer idag att försöka sig på en tredje. Ulf Ohlsson körde honom i båda segrarna och vet att han trivs bäst i ledningen, jag tror Ulf kan leda detta runt om. Han är given på kupongen. Jag dubblar med 5 Chad Boko som inte fått till det på slutet, jag tycker hans kapacitet är bättre än vad raden visar och man vet aldrig med Robert Bergh han har visat att hans stall alltid går bra. Jag nöjer mig med dom två.

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7,8

DD-2: 3,5

Vinnare/Plats spel:

Umåker lopp 8

Spel: 3 Missil Brodde (Plats)

Odds: 2,10@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac