Dagens dubbel hämtar vi från Umåker där vi får se en väldigt bra omgång, många fina hästar som gör upp om segerarna. Jag garderar den första dubbel avdelningen med några hästar och singlar i sista. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se en spårtrappa som ser väldigt intressant ut. Här gör 6 Nagini comeback efter ett års vila. Han har kommit till Svante Båths regi och det låter bra från stallet. Jag tror inte han räcker till i comebacken då det fattas lopp i kroppen. Tycker ändå han ska med på kupongen för Erik kanske kommer till ledningen och då vet man aldrig. Värsta motbudet är 9 Premier Kronos som är väldigt kapabel och svarade för många fina insatser förra året. Han galopperade bort sig i årsdebuten senast, får han travet och stämma idag så är han med långt framme. 12 Nikita Broline gick bra senast när hon blev slagen av Windy Ways, skor på idag och det räknar jag som ett litet minus, ska räknas vid overpace på loppet. 11 Patricia Bishop har dragit ett tråkigt utgångsläge, men med rätt ryggar så kan hon komma farandes på upploppet. 5 Dusty Wind har varit bra i årets starter, hon blev senast slagen av Raz Mackenzie med var bra. Formen är på topp och jag tycker hon ska passas tidigt. Sista strecket går till 4 Bella Donna som jag tror kan testas i ledningen, där biter hon ifrån sig bra.

DD-2 (2640m volt)

I avslutningen låser många på tre hästar, jag singelstreckar loppets bästa häst 13 Raz Mackenzie. Han kommer med två raka segrar i bagaget och har sett väldigt bra ut. Jag tror Roger är offensiv tidigt då det är många hästar att runda. Han är stark och tål att göra en del grovjobb själv. Jag hoppas att 1 Pledge Allegiance och 7 Cash’em kör lite mot varandra då kommer 13 Raz Mackenize att mosa dem. Kör bara Roger!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,5,6,9,11,12

DD-2: 13 Raz Mackenzie

Lycka till! /MLipovac