Vi ska upp till Umeå där kvällens tävlingar avgörs, omgången ser väldig favoritbetonad ut och jag tror att firma Båth/Ohlsson vinner båda loppen på dubbeln. Ganska tråkigt då vi vill åt lite högre odds, men man har haft fel förr. Skulle båda favoriterna vara väldigt ringrostiga så kan vi få ett riktigt bra odds. Häng med!

DD-1 (2140m volt)

I inledningen får vi se favoriten 7 Desuper Filius göra årsdebut, från stallet är man väldigt optimistiska när man ser detta fält som endast har sex startade hästar. Jag tror Ulf sänder fram honom direkt och får han överta ledningen så är loppet klart, visst det kan fattas lite i honom men jag tror han har grundkapaciteten att slå detta motstånd. Spik!

DD-2 (2140m volt)

I avslutningen är det firma Båth/Ohlsson som är favoriter igen och det är med 7 Pledge Allegiance. Hon gör också årsdebut och det låter väldigt bra från stallet, hon har spår tre på volten, löser Ulf spåret så kommer hon sändas fram i en bra position direkt. Det kan fattas lite på henne men jag tror hon räcker väldigt långt mot detta motstånd speciellt nu när värsta motbudet 13 Digigirl L.H blivit struken. Kör bara Ulf!

DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Desuper Filius

DD-2: 7 Pledge Allegiance

Lycka till! /MLipovac