Efter gårdagens favoritparad så väntar en dubbeljackpot omgång på Umåker ikväll. Vi har en storfavorit i DD-2 som jag väljer och gardera och i DD-1 väntar ett svårt kallblodslopp. Häng med!

DD-1

Norrländska Elitstoet för kallblod inleder DD. Tipsettan 8 Solöy Sandra är en fartfylld häst som är på väg upp i klasserna. Många vinster mot meriterade hästar i Norge. Idag står hon tjugo meter före dem tuffa hästarna där bak. Kan rinna undan och Jan Norberg är en bra kallblodskusk. 9 Trippa Undan var riktigt bra senast och har en hög högsta nivå. 11 Hulte Nova tror jag kommer vara mycket bättre nu efter loppet senast och ska räknas tidigt. Skulle hon vara på topp då kommer Ulf att svepa hela gänget. Sista strecket går till 12 Pave Loma som senast förlorade mot 9 Trippa Undan, formen är på topp och hon ska räknas i detta gäng.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

UMIA-Mästaren där vinnaren får 100.000 kr. Två streck räcker väldigt långt tror jag men man kan välja och spika 8 Premier Kronos som avgjorde med en riktigt vass spurt, han går från klarhet till klarhet. Han tål och göra en del jobb själv ute i spåren. Jag väljer och plocka med 1 Pineapple Boy som vann opressad senast från ledningen, jag tror han kommer sitta i ledningen idag igen och skulle det inte vara för hårt tempo då kan han ringa undan.

DD-Förslag: 8 kombinationer x valfri insats

DD-1: 8,9,11,12

DD-2: 1,8

Lycka till! /MLipovac