Ett lite höstlikt Tingsryd värdar V64-omgången idag och därmed även DD-spelet. Landets enda milebana ger alltid lite krydda på loppen som brukar köras i hårt tempo hela vägen. För er som vill spela V65 så kan ni tänka på att det är dubbel Jackpott och därmed stora pengar att spela om.

Jag bjuder dock på mina DD-funderingar, där jag tycker det finns lite ”säkra” pengar att hämta idag. Vad gäller banan så kommer den att betraktas som lätt även om det kan komma lite regn under dagen.

DD-1

Här vinner Slide To Easy fram och baklänges. Hästen går ner ordentligt i klass denna gången, efter att ha mött hästar som Claes Boko och El Maggio Pellini på slutet.

Senast provades han barfota runt om och det slog väl ut. Slide To Easy rundade enkelt ett bra gäng och vann på en mycket fin tid. Samma balans utlovas idag och det står skrivet – Spets och slut i mitt program!

DD-2

I den andra avdelningen kommer jag att strecka tre hästar som jag tycker höjer sig över mängden. Två är inga spännande streck, men min tredje pålle kommer att kunna ge bra utdelning om den sitter!

Amour Rapide är det naturliga förstastrecket efter hästens fina comeback sist. Normalt ska han vara ännu bättre nu och då han är snabb ut kommer han att garanteras en fin resa – given! Vidare tycker jag att Kaffir Face måste med på lappen i den form han visat upp på slutet. Sist blev öppningen lite för hård, men det upplägget slipper han nu och då har han alltid en vass avslutning att ta till. Skrällen är Persos Seaman som kommer att få rygg på ledaren idag. Hästen har visat upp en härlig sommarform och är mycket speedig med rätt resa. Lucka till slut så kommer hans avslutning att bita bra över det långa upploppet!

Spelförslag: 3 kombinationer x 50 kr = 150 kr

DD-1: 3
DD-2: 3,5,7