Ikväll hämtar vi dubbeln från två banor, Jägersro och Solvalla. Det är V86-Xpress och det är jackpott igen. En ensam vinnare kan få med sig 14 miljoner hem. Omgången ser svår ut tycker jag, den största favoriten får vi se i DD-1 och jag tror chansen till vinst är stor. I avslutningen sticker två hästar ut lite grann och vi kommer få se en fin duell mellan dem. Häng med!

DD-1 Jägersro (1640m auto)

I inledningen får vi se ett ganska ihåligt lopp där 5 Banks blir storfavorit, han har toppchans om han skulle komma till ledningen. Jag tror att han får överta den och då är det en straffspark, han har svarat för ett par riktigt bra prestationer på Jägersro förut och såg riktigt vass ut i Tyskland i sin årsdebut. Jag kör en rak dubbel med 5 Banks men vill gardera honom på den större om det skulle bli några problem på vägen. Dem jag plockar med är 2 American Idol som älskar förutsättningarna, han är snabb ut och är han i närheten av sin toppform blir han svår att slå i ledningen, ska sägas att han gör årsdebut ikväll. Sista strecket ger jag 3 Call Me Hanover som inte riktigt fått till det i regi Jensen, skulle det stämma ikväll så kan han spurta riktigt vasst. Kan öppna bra och komma till en bra position.

DD-2 Solvalla (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett fint stolopp där två märrar höjer sig över mängden, det är 4 Raffinos och 7 I Love Champagne. Mitt tips går till 7 I Love Champagne som var ruskigt fin senast, hon flög fram från bricka tolv och verkar vara i toppform. Nu tror jag Per siktar på ledningen och skulle hon komma dit då är mycket vunnet. Värsta motbudet 4 Raffinos form är ett litet frågetecken tycker jag, skulle hon vara i toppform så hade hon gett tipsettan en match från dödens. Hon ska räknas på sin kapacitet.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,5

DD-2: 4,7

Raka DD-förslaget: 1 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5 Banks

DD-2: 7 I Love Champagne

Lycka till! /MLipovac