Ikväll är det Solvalla och Jägersro som står som värdar för V86-Xpress. Vi får en trevlig omgång som jag tycker ser relativt svår ut. Tror att Erik Adielsson har två bra chanser med sina favoriter i V86-4 och V86-8. Jag skriver som många gånger på slutet bara om dubbeln ikväll då tiden inte räcker till. Lycka till med alla spel ikväll. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett stolopp där favoriten 6 Radysin America har en bra uppgift framför sig. Hon har gått bra på sistone utan att få vinna men man ska säga att det varit mot tuffare motstånd än idag. Formen tror jag är ännu bättre idag och med den på topp så tror jag hon kan vinna från dödens, ett givet streck på alla seriösa kuponger. 3 Jeans N.Overhalls ser jag som det största motbudet då hon fått perfekta förutsättningar, hon har bra spår och är väldigt snabb ut. Johan Untersteiner upp igen och jag tror han vill leda detta runt om, ingen omöjlighet. 7 Sparkled Face såg riktigt bra ut senast, hon tog över ledningen och vann enkelt. Hon är snabb ut och dröm positionen för henne är ledningen men med risk för svar innvändigt kan hon få en tung resa, plockar med henne pga senaste insatsen. Sista strecket ger jag mitt skrälldrag 4 Hanna Banker, hon har inte varit på topp dem senaste loppen och kan mycket bättre. Skulle formen vara påväg kan hon mcyket väl överraska här, passa henne.

DD-2 (2640m auto)

I avslutningen får vi ett långlopp där 2 Bart M.M blir storfavorit, det kanske han inte skall vara för han inte varit ute på tre månader. Men när jag ser startlistan så ser jag ingen som kan ge honom en riktig match. Det saknas säkert lite i honom men jag tror att Erik hittar till ledningen och då blir han svårslagen, får dessutom Erik bestämma en bit då vinner han. Jag singelstreckar utan att darra för mycket.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,4,6,7

DD-2: 2 Bart M.M

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 Radysin America

DD-2: 2 Bart M.M

Lycka till! /MLipovac