Kvällens V86-Xpress går på Solvalla och Bergsåker. Omgången tycker jag inte håller någon jätte hög klass och därför kan det bli bra pengar om man prickar in åtta rätt. Jag lägger mitt fokus idag på våran slutspelsmatch och därför skriver jag lite kort om dubbeln. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp som håller bra klass. Jag väljer att singelstrecka 6 Chip Dealer som jag gillar, han spurtade bra senast när han fick lucka sent. Idag tror jag att Troels är offensiv och försöker att komma till ledningen. Det blir inte lätt för det finns många startsnabba hästar invändigt. Andra, tredje ytter skulle också vara bra för han har visat fina fartresurser förut. Han ska gå barfota och det har visat sig vara det bästa. Motståndet skrämmer inte och jag singlar honom.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen bjuds vi på stolopp. Det ser ganska öppet ut och jag målar på med några streck och hoppas på skräll. Tipset går till 5 Rigatoni som har ett lopp i kroppen efter vila. Idag plockar man av skorna och det tror jag kan ge henne en extra växel, se upp för henne på upploppet. 4 Rub It Out är en dam med fin kapacitet. Hon har krånglat lite på slutet men felfri är hon med i segerstriden. 3 Arby’s Amalia är kraftigt på gång, hon har fått några lopp i kroppen och jag tror att hon kan vinna från ledningen ikväll, hon är ganska startsnabb och skulle Sören få bestämma en bit kan det räcka hela vägen. 9 Artemis gör debut i ny regi ikväll, senast visade hon knallform när hon kom tvåa. Går bra bakifrån också och med rätt ryggar är hon med i segerstriden. Sista strecket ger jag min skräll i detta lopp och det är 10 Callela Colibri, hon är på väg mot toppformen och blir bara bättre och bättre. Får hon rätt draghjälp på vägen då blir hon jobbig att stå emot.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6 Chip Dealer

DD-2: 3,4,5,9,10

Lycka till! /MLipovac