Ikväll går V86-Xpress på Solvalla och Bergsåker. Omgången ser intressant ut och som vanligt skirver jag om kvällens dubbel. Jag singelstreckar den kapabla damen i inledningen och garderar i avslutningen där dem mest betrodda står 40 meter bakom, kommer dem hinna fram? Det får vi se ikväll. Häng med!  

DD-1 Bergsåker (2140m auto)

I inledningen får vi se ett försök i diamantstoet där jag väljer att singelstrecka Jörgen Westholms kapabla märr 2 Twilight Eyes. Senast såg hon ut att ta hem loppet men felade snöpligt på upploppet och blev diskad, hon är inte alltid att lita på men när hon går felfritt är hon riktigt kapabel. Jag tror hon är bästa hästen i fältet och jag känner mig säker när jag spikar. Hon hade varit en ännu starkare spik om det varit kort distans men jag tror Jörgen leder detta runt om. Spik!

DD-2 Solvalla (2140m volt)

I avslutningen får vi se ett intressant lopp då dem bästa hästarna står 40 meter bakom dem på start. Det blir ingen lätt uppgift att plocka dem metrarna på dem ledande hästarn och därför går mitt tips till 5 Te Freddo Knick som jag tror kan sitta i ledningen om han klarar volten och sköter sig, han är stor och rör sig lite oslipat. Från ledningen blir han svår att plocka ner. 3 Crane galopperade senast på V75 då man plockade av skorna på honom, idag kör man samma då han gick väldigt bra efter galoppen. Kan bli en rysare i rygg på ledaren. Tar med 12 Seabiscuit, 13 Västerbo Fantast och 14 Venkatesh från tillägget. 12 Seabiscuit gör årsdebut men har grym kapacitet i sig, 13 Västerbo Fantast har fått ett lopp i kroppen och med rätt resa kan han blåsa ner alla här. 14 Venkatesh är nog den hästen som galopperat bort mest pengar, sköter han sig för en gång skull rundar han många. Vill också ta med en riktigt skräll som kan utmana om ledningen och det är 6 Comte Du Pommeau, hans rad ser inte jätterolig ut men han har gått i tuffa gäng. Kan Peter komma till ledningen och släppa kanske lucka kommer?

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Twilight Eyes

DD-2: 3,5,6,12,13,14

Lycka till! /MLipovac