Ikväll står Solvalla och Bergsåker som värdar för V86-Xpress. Tävlingarna ser intressanta ut och vi har några stora favoriter som har bra chanser. I avslutningen får vi se Ålands stolthet göra årsdebut efter fem månaders vila, jag tror han får det väldigt tufft och spikar därför emot honom på dubbeln. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett intressant snabblopp där tipset går till bästa hästen i fältet 7 Liberty Face. Han har sett riktigt bra ut i dem senaste starterna, idag tror jag han får det lite tuffare då det är spår långt ut på vingen och kort distans. Dem värsta motståndarna har bättre spår och jag vill försöka fälla honom. 2 Staro Family och 5 Limping Shrimp vill båda till ledningen och kör dem inte slut på varandra så kan dem leda väldigt länge, båda har bra form och ska räknas. En till häst som ska laddas är 3 Navaronne, kusken säger att hon kommer ladda för vad som går och inte släppa till någon, kan bli intressant. Sista strecket ger jag 4 Resplendent Caviar som gjorde det bra senast som tvåa, han är mitt rysarbud i detta snabba lopp. Mycket tyder på att det kan bli körning i början och då kan 7 Liberty Face komma och krossa dem på upploppet, vi får se!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se Ålands stolthet 6 Jeppas Maxi göra årsdebut efter lång vila. Tränaren låter ganska passiv i sina uttalnden och jag tror han är i behov av lopp innan vi får se honom vinna igen. Jag har ett annat bud och det är 1 Dream With Me N.L som jag tror har en väldigt bra uppgift framför sig, han är snabb ut och med två lopp i kroppen tror jag han är ännu bättre ikväll. Han är väldigt effektiv i ledningen och jag tror inte Adrian släpper någon över bron. Spets och slut!

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri instas

DD-1: 2,3,4,5,7

DD-2: 1 Dream With Me N.L

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Liberty Face

DD-2: 1 Dream With Me N.L

Lycka till! /MLipovac