Kvällens dubbel går på Solvalla och Åby. Omgången ser rolig och intressant ut och jag tror att favorit i DD-1 har en bra chans medans DD-2 känns mer öppen. Har haft problem med datorn och därför kommer tipsen ut lite sent. Häng med!

DD-1

I inledningen får vi se ett stolopp där vi har en storfavorit i 2 Ruth Reerstrup. Hon var riktigt fin vid segern senast och jag tror hon har toppchans då hon kommer till ledningen väldigt tidigt. Johnny är en riktigt bra kusk och jag tror han leder detta runt om. För er som vill gardera så är det väldigt öppet bakom och jag tycker 3 Oderly och 9 Wiss Shadow är dom roligaste motbuden.

DD-2

I avslutningen bjuds vi på ett av kvällens bästa lopp där min tipsetta heter 2 Acriter. Han körs av Erik Adielsson för första gången och ska gå barfota runt om, han är ganska snabb från start och jag är inne på att Erik kan leda detta runt om. Senast fick han inget fäste och den starten glömmer vi. 4 Julio De Lux är väldigt kapabel i grunden och han kan öppna riktigt bra också, skulle han komma till ledningen så blir han också svår att slå. Tror han har bra chans från andra positioner också. 5 Pantarei Ans har visat hög kapacitet och ska räknas här, han är ny i Roger Walmanns regi och det kan ge en liten kick. 11 Super Otto stummnade senast på V75 och den starten är det bara och glömma, han har toppform och med minsta klaff så kommer han blanda sig i segerstriden. Sista strecket ger jag yrvädret 12 Venkatesh. Han är väldigt speciell då han blir för het vissa starter och vissa starter vaknar han på rätt sida och krossar motståndet. Jag har jagat honom dem senaste starterna och vill inte ryka om han skulle vakna på rätt sida.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Ruth Reerstrup

DD-2: 2,4,5,11,12

Lycka till! /MLipovac