V86-Xpress och det är dubbel jackpott. Solvalla och Åby delar på tävlingarna, valfri balans. Omgången ser lite klurig ut samtidigt som den är bra. Tiden har inte räckt till dom senaste gångerna och därför blir det bara en analys på dubbeln. Häng med!

DD-1

I inledningen får vi se ett långlopp som håller bra klass. Tipset går till den danske gästen 3 Tripolini V.P som näst senast han gick i Sverige visade bra kapacitet och vann, senast gick han bra bakom vinnaren Lucky Sec. Ikväll har han framspår och är ganska snabb ut och det tror jag ger honom en bra segerchans från ledningen. 1 Lucky Sec är garanterad en fin resa från sitt utgångsläge, han var fin senast när han vann men har ett litet problem och det är att han galopperar väldigt ofta. 4 Rapide Du Pommeau har fått en kick efter stallbytet, han har tre raka vinster och ska inte nonchaleras. 8 M.T Follow Me har formen på topp, skulle han få rätt resa så kan spurten bita riktigt bra till slut. Sista strecket ger jag 5 Bazire Dimanche som inte vunnit på ett tag men är van vid hårt motstånd, det känns som att det kan vara hans tur idag, outsider.

DD-2

I avslutningen får vi ett snabblopp där storfavoriten 1 Livacious Lindy har en väldigt bra chans att leda runt om. Hon har visat knallform hela vinter och stått för många imponerande spetssegrar. Senast gick hon väldigt bra från bakspår på V75 och idag tror jag Jennifer bara vinner!

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,4,5,8

DD-2: 1 Livacious Lindy

Raka DD-förslaget: 1 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 Tripolini V.P

DD-2: 1 Livacious Lindy

Lycka till! /MLipovac