Är det någon som skulle vilja ha en sådär 2500 procent ränta på satsat kapital så finns det en lysande möjlighet ikväll på Solvalla. Dagens Dubbel ser ut att bli en riktig stalldubbel och vi tar klart ställning och spelar en rak kombination!

Vädret är inte det bästa, men i samtal med banmästaren framkommer att han är tämligen övertygad om att det ska gå att köra med valfri balans!

DD-1

Läget till trots kan vi inte annat än singla Tidied Accelerator som varit makalös hela sommaren. Melanders hästar går som tåget och stallformen verkar aldrig kunna ta slut.

Hästen må stå med åttondespår, men är minst ett huvud högre än sina motståndare. Sist var han mycket klar trea efter ett avvaktande lopp i kön. Inte så märkvärdigt kan tyckas, men hästarna han fick stryk mot var bland annat Friction som var favorit i guld senast! Sättet hästen avslutade var enastående och vi har mycket svårt att se honom torska.

DD-2

Som ingressen påpekar så är det även stall Melander som gäller i andra avdelningen. Finfine Indiscribable har vaknat till ordentligt på barfotabalans i sina tre senaste lopp där hon varit mycket vass. Samma balans ikväll och toppchans och det är bara kusken emot…

Sist fick vårt drag stryk av Caddie Gallant, en Derbyfavorit, och det var inte slutsålt i mål. Hästen trivs mycket bra med att anfalla bakifrån får kusken inte för sig att köra allt för avvaktande så är det en kanonchans. Motståndet är inte så hårt som många vill påskina och vi tycker hästen är mycket spelvärd!

Speltips: 1 x 1 kombination x 300 sek = 300 sek

DD-1: 8

DD-2: 10