Så var det onsdag på nytt och Solvalla står som vanligt för tävlingarna. För den ihärdige så vankas V86, men då DD-loppen känns bättre spelmässigt så blir det fokus där ikväll. Banan ser ut att hålla sig fin och det ska gå att köra med valfri balans.

DD-1

I ett fint stolopp har jag siktat in mig på två hästar som jag tycker höjer sig en hel del över mängden.

Förstastrecket faller på Brodway Starlet som är jämn och säker. Hästen imponerade storligen för ett par månader sedan då hon vann från dödens i ett liknade gäng på en kanontid. Efter det har hon haft lite nedåtform, men senast var hon på nytt mycket fin som trea efter tung löpning. Kapacitetsmässigt ska hon räknas tidigt! Digital World är något ojämn, men när hon funkar är hon bäst i fältet. Även hon visade uppåtform sist, och hon går ner i klass här.

DD-2

Här släpper jag inte Future Love som inte haft något flyt alls på slutet. Sist hoppade han efter att Örjan var framme för tidigt vid vingen, men hästen såg mycket fin ut i varvningen och det har han igen nu. Snabb ut och troligtvis barfota runt om på nytt! King Tilly får man inte missa på sin lapp. Hästen som tidigare varit så krånglig har verkligen hittat självförtroendet och har sett bländande ut i två raka segrar. Distansen är i kortaste laget, men hästens form och klass gör att han ska räknas i ett, för honom, lättare lopp.

Spelförslag: 2 x 2 rader x 75 sek = 200 sek

DD-1: 8,11

DD-2: 3,9