Ikväll är det dags för V86 på Solvalla. Det är ingen xpress omgång utan vi har en vanlig V86. Kvällens höjdpunkt får vi se i V86-1 när Stefan Melanders amerikanska stjärna Nuncio ska ut, han vann på ett väldigt snyggt sätt senast och blir kvällens största favorit. Jag tror inte han bommar en straffspark utan målvakt. Jag skriver om dubbeln som vanligt, vi får se två fina lopp där jag garderar i båda. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett bra lopp där två hästar sticker ut, 4 Kemas Magic och 10 Sauveur. Tipset går till 10 Sauveur som vinner detta om han löper upp till sitt kunnande. Han har varit övertygande i sina två starter i år och jag tror formen bara har blivit bättre med dem loppen. Jag tror Åke sänder fram honom tidigt i dödens och där kan han vinna utan problem. 4 Kemas Magic har tre raka segerar och har sett riktigt fin ut i alla dem, senast fick han ta över spets efter 500 meter och rann undan till en lätt seger med krafter kvar. Jag tror att han blir släppt till ledningen idag igen och då kan det räcka långt. Det enda jag är rädd för är om min två kör slut på varandra där fram då öppnas det upp för en tredje häst och då tycker jag 1 Pedro Bi ska räknas.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett stolopp där tipset går till spurtstarka 9 Frida Montana. Hon har avslutat riktigt bra alla sina starter i år och jag är inne på att det kan bli samma idag, det låter som att många vill till ledningen och då kan det blir högt tempo i början. Det kommer gynna min tipsetta. 7 Bashapi In var väldigt läcker senast när hon fick ta över ledningen och vann på ett övertygande sätt, spår lite långt ut idag men ska räknas på sin kapacitet. Sista strecket ger jag 4 Glamour Håleryd som hade lekstuga senast i ett enklare gäng, kanske kan komma till ledningen idag igen? Ska räknas för kapaciteten finns.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,10

DD-2: 4,7,9

Lycka till! /MLipovac