Årets sista dag bjuder på trav från Solvalla. Dubbeln ser intressant ut men risken för en favorit parad är stor. I den första avdelningen får vi se ett bra lopp där jag tror på Erik Adielsson medans den andra avdelningen bjuder på ett bra stolopp där favoriten har en bra chans, jag garderar och hoppas på skräll. Häng med!

DD-1

I DD-inledningen bjuds vi på ett bra lopp där jag tror på formhästen 5 Dead Wood. Senast avslutade han bra bakom Bear Dancer och det känns som att det är dags för honom att få vinna nu. Nu hoppar Erik upp i sulkyn och det är ett stort plus tycker jag. Tror det kan bli körning mellan 3 Pedro Bi och 6 Star Advisor Joli och då kan Erik parkera i en bra position och svepa dom på upploppet. Jag singelstreckar 5 Dead Wood.

DD-2

I DD-avslutningen får vi se ett fint stolopp där favoriten 3 Caramella B.F har en bra uppgift framför sig. Senast vann hon på ett väldigt bra sätt från bricka femton och gör hon ett sådant lopp igen då tror jag hon vinner detta enkelt. Hon är inte någon startraket men kommer få ett bra lopp ändå. Jag vill gardera henne med 10 Aroma Grim som varit bra i sin nya regi och är en stark märr. Vill också ta med 11 Ruth Reerstrup som är en bra dansk häst som får Erik Adielsson i sulkyn, hon har fått ett tråkigt utgångsläge men kan komma in i matchen om det klaffar.

DD-förslag: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5 Dead Wood

DD-2: 3,10,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Dead Wood

DD-2: 3 Caramella B.F

Lycka till och Gott nytt år! /MLipovac