Solvallakväll åter efter en vecka där banan varit bilbana. Förra veckan fick ju E-tuna gå in som V86-värd för att motordårarna skulle få leka av sig på travbanan!?

Det som är värt att tänka på är att banan kan bli lös då den lagts om igen efter att gästerna lämnat med sina bilar. Det regnar just nu och det är nog mest till nytta då banan sätter sig bättre.

DD-1

Här tar jag med tre fina hästar som alla startar med bakspår.

Pay Attention visade fina takter förra året i regi Hultman, men tvärt tog det stopp och hästen gick inte ett steg under mycket lång tid. Nu har hästen bytt miljö och verkar hittat tillbaka. Walmann är mycket positiv efter vinsten sist och jag är benägen att hålla med. Young Mystic förlorade som favorit på V75 sist och det var kanske inte så konstigt för er som såg värmningarna. Hästen gjorde dock ett fullt godkänt lopp ändå, men var inte till sin fördel. Nu rapporteras hästen i mycket bättre i ordning – måstestreck. Canal Skater har hög kapacitet, men är lite strulig. Han går bäst bakifrån och kommer att göra ett bra lopp här!

DD-2

Här tycker jag att det finns en kanonspik i Listas Rafiki. Hästen kan öppna mycket snabbt vid laddning och kommer att få ett fint lopp trots ett tråkigt åttondespår. Åkte är mycket nöjd med hästen i träningen och han har visat, bland annat i derbykvalen där han satt fast med mycket krafter, att han duger i bättre gäng detta.

Spelförslag:

DD-1: 9,10,11
DD-2: 8