V86 ikväll på Solvalla och omgången ser väldigt öppen ut. Jag kommer koncentrera mig på dubbeln som vanligt kan man säga och nu är det dags att sätta en dubbel tycker jag. Det har gått lite tungt på sistone förutom att jag själv satte V5 igår. Nu ska vi ge oss på dubbeln. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett lurigt treåringslopp. Jag plockar med tre hästar och hoppas jag klarar mig på dem. Tipset går till 6 Alan Wadd som senast gjorde ett riktigt starkt lopp från ett tråkigt spår, han gjorde allt grovjobb själv och avslutade riktigt bra till en andra plats. Ettan i det loppet var 11 Angel Of Attack men jag väljer att inte plocka med honom idag för han ska gå med skor och har fått ett tråkigt utgångsläge. Jag gillar 9 Expensive River som tagit båda sinna vinster utvändigt ledaren, han går ner lite i klass jämfört med starten senast och jag tror Ulf är offensiv. Ska räknas tidigt. Sista strecket ger jag 5 Flash Håleryd som kan bli svår att tas med om han får bestämma i ledningen, han har visat att han går bra där och jag vill inte missa på spets hästen.

DD-2 (2140m volt)

I avslutningen blir Johan Untersteiner och 3 Raggio D’Elite favoriter, hästen har varit bra i dem två starterna han gjort för Johan och idag rycker Johan skorna och det kommer säkert ge honom en extra växel. Skulle han hitta till ledningen så ska han ses med bra chans. Jag plockar med honom men min första häst är 5 Seedorf O.M.F som gör sin första start som valack ikväll, han är högkapabel  och stallet låter väldigt uppåt. Han har bara strulat om man kollar hans rad men nu när han är valack tror jag det blir bättre och går han felfritt då har han en bra chans att ge favoriten en match. Jag låser på dem två.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5,6,9

DD-2: 3,5

Lycka till! /MLipovac