Det såg länge väldigt bra ut på V75 igår. Fem av fem och spik på Mr Chicago. Hästen gjorde ett kanonlopp och blev tvåa, men där rök också min chans till fina pengar…

Idag kommer jag att bjuda på ett roligt DD-spel direkt från banan. Normalt brukar V75 denna dagen inte bjuda på så mycket extra utan idag lever vi för sporten!

DD-1

Här tycker jag två hästar hästar är klart mer intressanta än övriga. Båda har laddats för detta loppet en tid och båda ska köras med optimal balans!

Bästa hästen är Amazon Am. Hon visade i fjol att hon kan vinna från alla positioner och att hon är både stark och snabb. Nu har hon årsdebuten avklarad och även om hon fick regelrätt stryk så såg hon fin ut på ”bonnabalans”. Barfota runt om är hennes likör och så blir det idag! Det roliga motdraget är Miss Divine F som kommer att testas barfota runt om för första gången. Ni såg vad det gjorde på Royal Fighter igår och det kan bi hur bra som helst på denna naturtravare – Pass upp!

DD-2

Här kommer jag att ta ställning och singlar Frankrikes bästa fyraåriga sto, Axelle Dark. Hästen har inte funkat fullt ut i år, men sprang in 3000 000 kr förra året i hårdaste möjliga konkurrens. Nu känns hästen nästan lika fin som när hon var som bäst och jag tror hästen rusar runt detta gänget på ren klass!

Spelförslag: DD-1: 6,9. DD-2: 10.
2 kombinationer x 200 = 400 sek