Hej! Det var ett tag sedan jag hade möjligheten att presentera några dubbelspel pga av en lång tjänsteresa samt sjukdom, men ikväll så kör vi igen. Solvalla har som vanligt fina tävlingar och det känns finfint för dagen. Med sju rätt i på V75 i ryggen (hoppas ni hängde på i lördags) är självförtroendet på topp.

Väder och vind är med oss och jag är lovad valfri balans från banpersonalen!

DD-1

Första loppet är fullt av fina ston som gör upp om en fin penning. Jag tycker mig ha hittat två ston som höjer sig över mängden och en av dem delar ut bra med pengar vid vinst.

Indescribable är en härlig häst som alltid har torrt spurtkrut laddat. Hon är sju resor bättre vid barfotakörning, som ikväll, och som hon såg ut sist måste hon räknas med mycket fin segerchans. Värst emot och kanske den hästen som har högst kapacitet i fältet är Askens Valencia. Hästen är dock lite osäker och denna gång startar hon från ett svårt läge vilket sätter ner chansen en aning. Hon ska dock med på lappen vid gardering.

DD-2

Den andra avdelningen är enligt spelarna vigd åt Perfectly Enought, något som jag inte håller med om!

Hästen må vara bra när han funkar, men har inte vunnit mer än ett lopp i år. Det har strulat mycket för hästen som inte varit hel under långa perioder. Jag tycker det är självklart att garderar en så stor favorit under dessa premisser. Det roliga draget i loppet är helt klart Olympic Kronos som jag fått som ett måstestreck från stall Ludde. Ni minns väl hästens insats under Elitloppshelgen då han sånär vann ett kanonrace på en låg 12-tid. Hästen tränar nu mycket förbättrat och måste med. Disco A.E kan jag heller släppa trots spår 12. Hästen är helt enkelt grym och vann sist han startade med samma usla förutsättningar!

Spelförslag:

DD-1: 4,11

DD-2: 5,7,12