V86 ikväll på Solvalla och vi får se många intressanta lopp. Jag siktar in mig på dubbeln som vanligt och har hittat ett singelstreck som är väldigt tråkigt, det är storfavoriten i inledningen som jag tror leder runt om. Avslutningen ser mycket öppnare ut och jag väljer att gardera där. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

DD-inledningen bjuder på ett snabblopp där Torbjörn Jansson och 7 Highspeed Call blir storfavoriter. Jag singelstreckade honom senast när han gjorde comeback efter uppehåll och med den genomköraren så tror jag han bara är bättre. Motståndet skrämmer inte överdrivet och jag tror många vill ha rygg på favoriten. Han kommer troligtvis komma till ledningen och då har han vunnit mer än halva loppet. Jag är tråkig och spikar jag vet.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett öppet stolopp där mitt tips går till 2 Elvira Diablo som var riktigt fin senast när hon vann. Hon är ingen startkanon men eftersom hon fått ett perfekt utgångsläge så behöver bara Peter sikta in sig på att köra felfritt och då tror jag hon är med långt fram till slut. Favoriten 6 Countrygirl Ås kommer med tre raka segrar i bagaget men har pausat sen sista starten som var i juni. Jag tror det kan fattas form i henne men får hon loppet då kan hon spurta riktigt vasst. 1 Impression har fått ett lopp i kroppen i sin nya regi och har ett bra utgångsläge, kan smyga med. 8 Sheer Bliss var fin senast på V75 som tvåa, vann på V75 i somras och har ett tråkigt utgångsläge ikväll men får hon loppet då kan hon spurta. 4 Caviar Sisu har bra form och ett bra spår, ska räknas speciellt på Björn Goops form. Sista strecket går till 7 Loke Chibabba som jag vill varna för lite, hon har bra fart under hovarna och kan avsluta riktigt starkt. Farligt och räkna bort henne.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Highspeed Call

DD-2: 1,2,4,6,7,8

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Highspeed Call

DD-2: 2 Elvira Diablo

Lycka till! /MLipovac