Torsdagens DD-tips satt perfekt, men oddset kunde såklart varit bättre. Sen strulade det för mig och min ip-adress blev blockad av sidan under 24 timmar. Nu är dock allt löst, så nu kör vi hårt igen. Lördagens DD-omgång ser väldigt svårlöst ut och jag tror det kan smälla till rejält. Därför kör jag en riktig skrälldubbel idag där jag kan garantera att ingen kombination ger under 100 gånger degen! Vågar ni hänga på?

 

DD-1, Klass 1, 2140a:

12 Fossens Bonus blir knapp favorit här och i mina ögon är han bästa hästen. Läget gör dock att det är upplagt för strul och därför går jag emot. 9 Orakel Face hade nog vunnit utan galoppen i sista kurvan senast. Såg inte tom ut då och såg bra ut annars. Går han felfritt här är han definitivt med i segerstriden. 8 Qualis Talis avslutade vasst senast och gjorde ett bra lopp. Risigt läge såklart, men med de rätta ryggarna under vägen kan hans vassa avslutning resultera i seger. 4 French Target är i kanonform och ser väldigt fin ut för dagen. Får en bra resa och trots tufft motstånd tror jag han är med och slåss om segern.

Rank: 9-8-4-12-5-6-3-2-11-10-7-1

 

DD-2, Silverdivisionen, 2140a:

Alla snackar om 4 Sauveur och 6 Venkatesh här. Jag tror de blir dragna vid näsan trots att det är två riktigt bra hästar. Sauveur riskerar att få gå den tunga vägen i dödens igen medan Venkatesh hetsar upp sig direkt nu när det är framspår bakom bilen. Skräll här med med andra ord och 12 Ni Talar Bra Latin är en bra sådan. Han var lite blekare än jag trodde senast men han behövde nog det loppet. Går bra även bakifrån och kan avsluta bra. Intressant här! 8 Sir Ratzeputz fick en ren preparéstyrning senast och han kördes inte en meter. Har siktat på detta länge och det är nu han ska prestera. Läget är såklart ingen höjdare, men även han kan avsluta vasst och är inte golvad. 11 Ja El Tomcat är i kanonform och har alltid en vass avslutning. Lär smygas hela vägen och med fritt spelrum sista 300 kan han bli väldigt intressant.

Rank: 12-8-11-4-6-10-7-2-5-3-1-9

 

DD-systemet:

DD-1: 9 Orakel Face, 8 Qualis Talis, 4 French Target

DD-2: 12 Ni Talar Bra Latin, 8 Sir Ratzeputz, 11 Ja El Tomcat

9 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 18.20

 

Lycka till!