Ikväll är det V86 på Solvalla och vi får se en ganska svår omgång, många lopp är öppna och storfavoriterna i fara. Jag lägger mitt fokus på dubbeln där kvällens största favorit ska garderas, hon kan bli het och jag vill åt dem lite större oddsen men vågar inte plocka bort henne. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett försök i Diamantstoet och storfavorit blir Erik Adielsson med Stig H Johanssons 4 Neon Face. Hon är bra för klassen men möter lite bättre hästar idag, hon har lagt galopperna bakom sig och har fem vinster iår och det är starkt. Kän öppna bra och skulle Erik komma till ledningen då är det en bra chans. Är inte beroende av ledningen och ska räknas. 9 Princess Of Love har riktigt bra form och kommer med två raka segrar. Behöver lite flyt från bakspåret men smyger han med en bit då kan han svepa hela fältet till slut. Sista strecket ger jag 5 Borups Nova som var bra senast efter ett tufft lopp, öppnar inte så bra men kan få loppet och avsluta starkt.

DD-2 (2140m auto)

I den avslutande avdelningen får vi se ett Klass 2 lopp där min tipsetta heter 1 Eclipse Boko. Jag tror att Jorma kan försvara ledningen och då tror jag ingen har kapaciteten att slå honom, skulle inte Jorma försvara ledningen då blir det rygg ledaren och med lucka sista 5-600 kan han blåsa ner dem. Jag vill dubbla med 3 Bison Spiro som får Örjan Kihlström i sulkyn, det är ett stort plus! Han har bra kapacitet och gör bra lopp hela tiden. Skulle Örjan servera honom ett bra lopp, som Örjan bara kan då blir han farlig.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,5,9

DD-2: 1,3

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Neon Face

DD-2: 1 Eclipse Boko

Lycka till! /MLipovac