Kvällens V64 bjuder på Kusk-EM från Solänget som är värd i år tillsammans med Umåker. Sverige representeras av Björn Goop. Med Björns skicklighet och rutin så är det han jag håller som min favorit till slutsegern. Körsvennerna kommer att köra i sina respektive lands nationsfärger vilket gör det lätt att följa dem i loppen. I dagens första DD avdelning får vi ett Kusk-EM lopp och i den andra DD får vi ett försök i Diamantstoet. Häng med!

DD-1

Här är Noel Baldacchino och 3 Elegance Brodde storfavoriter. Allt talar för att Noel blir släppt till spets och där ska han leda detta lopp runt om. 3 Elegance Brodde har bra form och senast blixtra han till ledningen och vann enkelt och lämnade ett läckert intryck. Robert Berghs stall har bra form och jag tror att Noel löser denna uppgift galant. Jag lämnar honom ensam på kupongen. För er som inte litar på kusken från Malta så måste ni givetvis ta med vår egen Björn Goop och 1 Treess Ribston.

DD-2

Här tror jag att mycket avgörs i början. Lyckas Daniel Wäjersten pricka rätt med 7 Joy Ribb så kommer han sitta i spets och då är chansen stor att han leder hela vägen. Värst emot är 1 Lingbo Helen som är snabb ut, senast släppte man ledningen men är tveksam om man gör det idag. Jag väljer att inte ta med 1 Lingbo Helen på min kupong utan tar med lite hög oddsare istället och siktar på dem lite saftigare oddsen. 3 Sonata Ås gick bra senast på V75 och måste räknas tidigt. Väljer att ta med två av Berghs hästar, 4 Shockwave och 15 Kiss Me Kemp. Sista strecket på kupongen får 14 Beverly Boko.

Systemförslag: 5 kombinationer x 40 kr = 200 kr

DD-1: 3 Elegance Brodde

DD-2: 3,4,7,14,15

Lycka till! /MLipovac