Skellefteå är värdar för en ljummen V75 omgång. Jag skulle vilja kalla den V65 för att Lannem Silje kommer ut och jag kan inte se henne förlora. Timo Nurmos har en duo som jag också tror har bra chans och en av dem hästarna kommer ut på dubbeln, jag spikar och tror han leder runt om. I den sista avdelningen ser det lite öppnare ut och jag väljer att plocka med ett par hästar och hoppas att det skräller lite. Länkar även ”V75 med Mario” längst ner på sidan, där kan ni ta del av mina V75-Tips. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

DD-inledningen bjuder på ett försök i Silverdivisionen. Favorit blir 1 Sir Ratzeputz som står på tur för en seger, han har varit ute i mycket tuffare gäng och gjort det bra. Idag har han ett bra utgångsläge, det blir jänkarvagn och Erik Adielsson upp. Det är saker som talar för honom och jag tror han leder detta runt om. Skulle han bli av med ledningen så finns det open stretch på Skellefteå och då kan han spurta ner dem där.

DD-2 (1640m auto)

Avslutningen bjuder på ett försök i Bronsdivisonen över kort distans. Tipset går till 1 Mr Vox som jag tror blir svårslagen om han får ledningen, han är riktigt snabb ut och Erik sätter sig i sulkyn. Från stallet låter det väldigt bra och jag tror på bra chans. 4 Unique Julia såg fin ut senast, hon ska tävla med helstängt nu och det tror jag höjer henne. Skulle hon ta ledningen blir hon svårslagen, skulle hon inte göra det så tror jag hon har bra chans, Reijo håller henne som stallets bästa chans idag. 2 Rutger Gigant spurtade starkt näst senast på V75, han har fått ett perfekt utgångsläge idag och jag tror Sandra kommer sikta på rygg ledaren och då kan han skrälla via open stretchen. Sista strecket ger jag till 10 Klöver All Over som är startsnabb och handicapas av bakspår, skulle han slinka igenom från start och få ett smyglopp, då kan han spurta vasst till slut.

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Sir Ratzeputz

DD-2: 1,2,4,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Sir Ratzeputz

DD-2: 1 Mr Vox

V75 med Mario

Lycka till! /MLipovac