Kvällens trav från Romme bjuder på roliga tävlingar. På DD tror jag på favoriten i första avdelningen och en mer öppen DD-2. Hang med och se vad som liras!

DD-1

I DD-inledningen tror jag på favoriten 8 Poker Kronos, tycker Robert Bergh hittat en passande uppgift för honom . Senast kom han inte riktigt in i matchen när han mötte b.l.a. Maharajah. Många är inne på att det är lite chansartat med innerspår på tillägg men jag tror att Torbjörn Jansson och 8 Poker Kronos löser uppgiften jätte bra. Dessa två trivs väldigt bra tillsammans och 8 Poker Kronos vinner i inledningen. För er som inte tror på 8 Poker Kronos rekommenderar jag att ta dubbla med 9 Mellby Amiral som har formen på topp och kan vinna om 8 Poker Kronos gör bort sig. Efter sen strykning på 8 Poker Kronos så har jag ändrat till 9 Mellby Amiral.

DD-2

I avslutningen får vi ett snabblopp utan några större profilhästar. Garderar med fem hästar och känner mig väldigt säker. Tipsettan 1 Captivating Ås har mycket bättre form än vad resultatraden visar, läget tror jag inte är så dåligt som många tror för löser Ulf det så har han väldigt bra chans. 5 Ekets Patrik tror jag kommer till ledningen och där har han visat att han kan. För tre starter sen vann han över denna distans, given på kupongen. 7 Calvados Crane tror jag är lite på gång nu efter att ha varit ut form, han räds inte att gå den tunga vägen. 6 Lord Rocket är lite upp och ner, han testas med Örjan i sulkyn och det är ett plus. Med tempo i loppet så blir han farlig. Sista strecket går till 2 Sharpsshooter som har ett bra läge och kan få en bra resa, outsidern i loppet.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9 Mellby Amiral (8 Poker Kronos blev sent struken)

DD-2: 1,2,5,6,7

Lycka till! /MLipovac