Fredag kväll och vi ska till Romme där kvällens dubbel går. Omgången ser inte så svår ut men man vet aldrig vad som väntar. I DD-1 sticker två hästar ut och jag tror det står mellan dem, i avslutningen får vi se ett par bra hästar som gör upp om segern. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen har vi en duo som sticker ut och det är dem två mest betrodda, 5 Jane Avril och 9 Bubbly. Den förstnämnde har två lopp i kroppen efter längre uppehåll och borde ha gått framåt rejält efter det. Har varit godkänt i loppen hon gått och jag är inne på att Magnus testar för ledningen idag, är hon nära sin toppform så kan det räcka hela vägen. 9 Bubbly vann direkt i comebacken senast på nytt rekord. Hon har ett intressant smygläge här och får hon rätt löpningsförlopp så kommer hennes spurt att vara svår att motstå på upploppet. Känner mig säker med dem två.

DD-2 (2140m volt)

I avslutningen ger jag tipset till 4 David Sisu, han har årsdebuten avklarad och kommer vara mycket bättre till denna start. Han är van vid hårt motstånd och jag tror chansen att han vinner är stor. Innerspår på tillägg är aldrig roligt men han är ganska snabb ut och jag tror Ulf slinker ut och kanske får öveta ledningen till och med. 8 Sandrngham Hanover har sett väldigt fin ut i sina två raka segrar, dom har kommit från ledningen och idag tror jag chansen till ledning inte är så stor eftersom hon står på tillägg. Hon har spår fem och är väldigt snabb ut, skulle Leif komma före 4 David Sisu till ledaren så tror jag han kanske får ta över, då blir hon väldigt svår att slå. Annars kan det bli problem på vägen och jag tycker inte hon ska spikas. Tar med 3 Fred Cobra som är den troliga ledaren om han inte släpper till någon av dem jag nämnde innan. Släpper han kan lucka komma och då blir han farlig.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5,9

DD-2: 3,4,8

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Jane Avril

DD-2: 4 David Sisu

Lycka till! /MLipovac