Vi ska till Romme som bjuder på kvällens dubbel. Ska vara fint väder och en lätt bana. Det är återigen jackpot på V64an och fina extra pengar och fightas om. Häng med och se vad som liras!

DD-1

Här gör 3 Västerbo Highflyer comeback efter en tids frånvaro pga virus i stallet. Jag tror att han behöver lopp i kroppen och därför tar jag inte med han på min kupong. Väljer att ta med dem två andra mest betrodda 4 Rico Follo och 6 Dance Photo. Förstnämnda är min favorit till ledningen och kan räcka långt, skulle han få press på sig då kommer 6 Dance Photo som är i toppform att blåsa ner alla. Är en jättespeedig märr som alltid avslutar bra.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Ett treårings lopp över 2140 meter som är svårlöst. Favoriten 8 Britelite Am tar jag inte med då jag tror spåret blir en fälla. Istället väljer tre andra hästar som jag tror på. 6 Brice Des Epines som har enorm kapacitet och stall Bergh har stora förhoppningar på honom. 3 Seduction som var i behov av ett lopp i kroppen senast och är nu redo för en vinst, tror han sitter i ledningen ikväll, där kan det räcka långt. Timo Nurmos har bra snurr på stallet och formen pekar uppåt. Sista strecket ger jag 12 Viggo Tilly som gått mot Al Dente senaste gångerna och haft dåligt spår. Idag är det också givetvis dåligt spår men tror att hans spurt kan fälla många på upploppet.

DD-Förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4-6

DD-2: 3-6-12

Vinnare/Plats spel:

Romme lopp 6

Spel: 2 Pave Loma (Vinnare)

Odds: 1,55@Bet365

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.10

Kommentar: Litar på Ulf Ohlsson, tror han kommer till ledningen omgående och där ska han bara vinna. Mött mycket tuffare motstånd än detta.

Lycka till! /MLipovac