Ikväll ska vi till Romme där dubbeln ska köras. Omgången ser bra ut och vi får två bra lopp, Björn Goop sitter på leken och har favoritskapet i båda avdelningarna. Jag väljer att köra två hästar i DD-1 och DD-2. Häng med!

DD-1

I dubbelns inledning får vi se ett lopp över 2140 meter där min första häst är en outsider som nu är streckad till 7%, det tycker jag är konstigt då jag tror 1 Fashion Diva kommer försvara ledningen och då kan hon göra väldigt bra ifrån sig. Hon är lite bättre på sprinterdistans tror jag men hon kommer göra bra ifrån sig här också. Hon står bra till i detta gäng och hon är given på kupongen. Jag vill ha med 3 C.C Simon också, han kommer att få en bra resa i ryggar och skulle 1 Fashion Diva få det jobbigt i ledningen då tror jag Goop spurtar ner dom. Tror man kommer långt med dem två strecken.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen blir Björn Goop storfavorit med 2 Candor Hall, han är bästa hästen i fältet och har en bra uppgift framför sig, han strulade till det lite senast på V75 men brukar inte göra de annars. Jag tror Goop kan få överta ledningen och då kan det bli ledning runt om. Jag vill ändå ha med 5 Navigator Sib som jag har jagat ett tag nu, han är också van att tävla i tuffare konkurrens och hade krafter kvar senast. Jag tror på ett offensivt upplägg av Oskar och skulle han kunna komma fram till ledaren innan Goop gör det då tror jag han får ta över, då blir han seger aktuell. Låser på dem två.

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3

DD-2: 2,5

Vinnare/Plats spel:

Romme lopp 7

Spel: 1 Fashion Diva (Vinnare)

Odds: 5.25@Unibet

Insats: 3/10

Spelstopp: 20.37

Romme lopp 8

Spel: 5 Navigator Sib (Vinnare)

Odds: 4.25@Unibet

Insats: 3/10

Spelstopp: 20.59

Testar dem här två roliga vinnarspelen till en liten insats. Kolla gärna Bet365 innan för dem hade inte släppte oddsen när jag kolla.

Lycka till! /MLipovac