Söndagen bjuder på trav från Romme travbana. Det är ingen högklassig omgång och ingen jackpot kryddar heller. Spelar två DD kuponger där jag väljer och spika på en och på den andra gardera lite. Häng med!

DD-1

I DD-inledningen streckar jag dem två mest betrodda. 5 Unique Julia och 6 Robis Salvation som jag tycker höjer sig över dem andra. 5 Unique Julia var trea senast från ledningen där hon höll ett bra tempo hela vägen, är hon lika bra idag då kommer hon vara svårbesegrad. 6 Robis Salvation var klen senast från tillägg på lång distans, tror han behövde det loppet för han hade varit borta. Idag tror jag han körs offensivt och blir inte förvånad om han tar hand om ledningen, då kan det räcka hela vägen. Som ni ser så är det lite ovisst när de gäller taktiken i loppet, men med dem har två strecken känner jag mig säker.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Här gör Timo Nurmos 6 Betterthancheckers comeback efter en tids vila. Han övertygade stort i sommras när han vann på V75 men sen var han sjuk i V75 finalen. Han kan behöva lopp i kroppen för och vara i toppform men är han någorlunda nära formen ska han klara av att slå detta motstånd. Jorma kommer köra offenivt och troligtvis tar han över ledningen, då har han bra chans. På lilla kupongen lämnar jag honom ensam men på den stora väljer jag och gardera honom pga formen. 2 Kricken C.D var fin vid segern på Solvalla senast, han har ett bra utgångsläge och han räknas. 10 Renate Bowl som var nära och vinna senast ska räknas om det blir tempo. Sista strecket går till 11 Elstar Pride som är tolv år men är i sitt livs form, han kan avsluta vasst och ska också med vid tempo.

Lilla DD-förslaget: 2 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5,6

DD-2: 6 Betterthancheckers

Stora DD-förslaget: 8 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5,6

DD-2: 2,6,10,11

Lycka till! /MLipovac