Dubbeln går på Romme idag och vi får se två roliga lopp. I inledningen tror jag favoriten har bra chans att leda runt om, i avslutningen tror jag favoriten kan bomma och ger mitt tips till Daniel Redens häst. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I DD-inledningen får vi se 2 Queer Fish bli ganska betrodd, jag tror han har bra chans att leda detta från start till mål men jag vill gardera för han har haft problem med sin rygg och är han inte hundra fräsch idag då förlorar han. Han är dessutom ingen startraket och kan få göra grovjobbet utvändigt på 6 Rydens Indigoblue som är ganska snabb och kommer försöka att komma till ledningen. Han har kapaciteten att leda runt om och Magnus Jakobsson har bra snurr på sina hästar. En häst som kan gynnas om dem två nämnda skulle köra mot varandra är 11 Max Martini. Han lever på sin styrka och gjorde ett bra lopp senast på Solvalla.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett lopp över kort distans där mitt tips går till Daniel Redens 9 Order By Keeper. Han utmanade Cool Keeper som vann Gulddivisionen igår i den senaste starten och hade kanske vunnit om han inte galopperat på upploppet. Han är van att möta tuffare motstånd än detta och jag tror Jan-Ove kan kliva runt detta gäng. 4 Kalypso Face kommer flyga till ledningen om aktionen fungerar. Han har galopperat i dem senaste starterna och det oroar lite. Stallet låter väldigt uppåt på honom trots galopperna, jag tror inte lika mycket på honom för han har stannat i ledningen förr och idag kör Jimmy H Andersson honom. Hade Erik kört då hade jag trott på honom mycket mer.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,6,11

DD-2: 4,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Queer Fish

DD-2: 9 Order By Keeper

Lycka till! /MLipovac