Romme travbana står som värd för kvällens tävlingar och jag tror att Jennifer Tillman vinner DD-1. DD-2 känns väldigt öppen och jag hoppas att mina sex streck räcker, för er som spelar ännu större så är det bara att strecka på. Imorgon kommer jag att skriva V75 här på spelaspel och jag hoppas ni hänger med då också. Häng med på kvällens spel först!

DD-1

7 Peaberry blir storfavorit i inledningen och det tycker jag är rätt. Han möter i princip sig själv och det låter väldigt bra från stallet. Senast räckte han inte till på V75 men idag finns det inget motstånd som skrämmer och jag tror Jennifer laddar från start och kommer till ledningen, där tror jag inte hon förlorar. Jag singlar, kör bara Jennifer!

DD-2

Avslutningen ser väldigt öppen ut och jag tror chansen att en skräll vinner är stor. Väljer att plocka med sex hästar och hoppas det räcker. Tipset går till 8 Leia Way som senast avslutade helt okej på V75 bakom vinnande Geisha Sund. Hon har mött hårt motstånd på slutet och idag går hon ner lite i klass. Kan hon klara det luriga läget och komma bra på det så tror jag hennes spurt kan bita bra på upploppet. 3 Magical Face vann senast på ett bra sätt utvändigt ledaren, bra utgångsläge och jag tror att han är med i segerstriden igen. 14 Yes We Can är kanske bästa hästen i fältet och har lopp i kroppen. Kapaciteten räcker till att segerstrida här och med springspåret på tillägg kan Leif komma bra på det, ska räknas tidigt. 6 Dream Trotter har fått springspår och jag tror Oskar kör för ledningen, från stallet låter det optimistiskt och skulle han få köra i ledningen ostört så kommer det räcka väldigt långt. Endast streckad till 6% och det tackar jag för. 13 Arnie Ken är van vid mycket hårdare motstånd och jag skulle inte bli förvånad om Jennifer Tillman tar en dubbel. Sista strecket ger jag 7 Maple Hills Zico som om han sköter sig kan vara med att utmana om ledningen, han blir intressant med Torbjörn Jansson i sulkyn för första gången och jag hoppas det räcker med dom här sex strecken.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Peaberry

DD-2: 3,6,7,8,13,14

Lycka till! /MLipovac