Inte mycket blev rätt igår när jag dels missade Sounds Good på fyra hästar, vilket var riktigt dåligt, och dels när spiken Lass Nice hoppade bort sig direkt i starten. Det är bara att bryta ihop och kriga vidare. Romme står som arrangör för fredagskvällens tävlingar och jag har en stark spik som jagar revansch!

 

DD-1, 2140a:

8 Catchdrivers Dream får tipset trots spåret. Han är i bra form, är ruskigt startsnabb och jag tror han hittar en bra position direkt. Kan avsluta vasst och ska kunna dyka upp i striden. 4 Motörhead kom aldrig in i loppet senast och agerade ganska trögt. Kan bättre än så och har ett bra läge idag. Kan vinna om han tar i. 2 Triomphe d’Inverne gjorde en bra insats senast och formen är riktigt bra. Han kan öppna bra och från ledningen kan han rinna undan. Han vinner dock inte ihjäl sig…

Rank: 8-4-2-6-3-1-5-7-9-11-10

 

DD-2, 2140a:

11 Diego M Boko startade så sent som i söndags och fick en fin resa då. När Pasi skulle gå till full attack i ingången till upploppet körde han dock upp i sulkyn framför och resultatet blev en hejdlös galopp. Hästen såg dock fin ut och jag tror att formen har flyttats fram rejält. Möter inget speciellt motstånd ikväll i mina ögon och jag tror att Diego M Boko och Pasi tar revansch ikväll! Spik!

Rank: 11-6-4-5-10-2-9-7-1-3-12-8

 

DD-systemet:

DD-1: 8 Catchdrivers Dream, 4 Motörhead, 2 Triomphe d’Inverne

DD-2: 11 Diego M Boko

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!