Det blev en riktig favoritdubbel igår på Åby och man kan ju inte göra mycket mer än att sätta den… Ikväll ser det dock ut att bli betydligt mycket svårare, men jag har hittat ett lysande sätt att lösa svårigheterna på!

Kvällen ser ut att klara sig vad gäller barfotakörning, men det är nog bland slutet på barfotasäsongen i norr vi ser nu.

DD-1

Här startar Berghs Udo´s Oiler som är en stayer av rang och han kan göra mycket själv i loppen. Det är rätt svaga hästar emot och det känns som att det kommer att gå undan från start så det blir många som kommer att säcka ihop till slut. Udo´s Oiler kan ligga kvar i kön länge och sedan lätt runda till vinst!

DD-2

Här streckar vi tre hästar som alla har fin form och de höjer sig lite över resten.

Hästen som står bäst till är Nurmos Albright som nu har två lopp i kroppen och slipper starta med tillägg vilket hon gjort mycket på slutet. Skulle hon komma till spets, vilket jag ser som troligt, så blir hon mycket svår att slå. Från tillägg startar Pinot Ribb och Highway to Hell vilka båda besitter V75-kapacitet. Pinot Ribb är en hårding som inte är så tufft streckad efter en dålig insats senast. Hon var dock brunstig då och tränar mycket bra för dagen. Highway to hell har varit bra en lång tid och har en härlig spurt att tillgå. Med rätt ryggar kommer hon att dyka upp på målfotot.

Spelförslag: 1 x 3 rader x 100 sek = 300 sek

DD-1
11

DD-2
7,10,11