Igår satt dubbeln igen, idag ska vi försöka sätta den igen. Romme står som värd för kvällens dubbel och vi får se två intressanta lopp, jag väljer att singelstrecka i inledningen och gardera i avslutningen. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledninen får vi se ett fartfyllt stolopp där jag går ut och singelstreckar Roger Walmanns 1 Deepdish. Hon blir favorit men det tycker jag hon skall vara då hon är bästa hästen i fältet. Hon var en av favoriterna till StoSprintern men galopperade då. Reparerade sig bra och knep femte platsen. Hon är snabb ut och jag tror att hon håller ut 3 Saved From Above som är värsta motbudet till ledningen. Gör hon det tror jag ingen slår henne. Idag vinner hon, kör bara Tino!

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett öppet snabblopp där jag tror det kommer gå undan från start. Tipsettan 2 Chip Dealer är snabb ut och skulle han komma till ledningen utan att det kostar för mycket då tror jag han står som segrar men, han har 3 Pedro Bi som är V75 härdad utanför sig och han är också snabb ut, skulle det bli körning dem två mellan då bjuder det in mina skrällar. 10 Twigs U.Canfly är den hästen jag tror på mest bakifrån, hon har fin form och kan smyga med och blåsa ner dem till slut. Mina roliga skrällar är 12 Pave The Way och 8 Renate Bowl, båda går barfota och gynnas av hårt tempo i främre träffen. Sista strecket ger jag 4 Knifetown Action som också vill till ledningen men jag tror han inte kan komma dit, kanske kan få rygg ledaren och då kan han bli intressant.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Deepdish

DD-2: 2,3,4,8,10,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Deepdish

DD-2: 2 Chip Dealer

Lycka till! /MLipovac