Ikväll ska vi upp till Dalarna där vi hämtar kvällens V64a. Kvällens tävlingar är en liten uppvärmning till morgondagens V75a. Tycker de bjuds på bra lopp där fyra lopp betalar ut 100.00 kronor till vinnaren. Det är inte ofta man betalar ut så stora summor på V64a. Häng med!

DD-1

Ett långlopp där jag väljer att singla Erik Adielsson och 1 Ramboldo Jet. Han gjorde ett bra intryck senast när han vann efter att ha gått ute i spåren. Idag kommer Erik till spets omgående och blir en svår nöt att knäcka. Garderar man så är det ett väldigt öppet lopp.

Bäst odds på Vinnare/Plats spel har vi på sidorna:

Bet365

Unibet

Racebets

DD-2

Vinnaren i loppet för 100.000 kronor. Jag tycker att de står mellan tre hästar. Favorit blir Robert Bergh med sin 8 Centerline som gör bra insatser hela tiden från tråkiga utgångslägen. Dagens läge är ännu en gång det sämsta men motståndet är inte de värsta. Stämmer de på vägen då blir hon farlig. 4 Britelite Am har äntligen fått ett vettigt läge och jag tror att Örjan laddar för spets. Jag är optimistisk. Sista strecket får 2 Utac som jag tror utmanar 4 Britelite Am om spetsen men kommer troligtvis få rygg ledaren. Pass upp!

Systemförslag: 3 kombinationer x 100 kr = 300 kr

DD-1: 1 Ramboldo Jet

DD-2: 2,4,8

Vinnare/Plats spel:

Romme lopp 4

Spel: 3 Prins Alf (Vinnare)

Odds: 10,00@Bet365

Insats: 3/10

Spelstopp: 19.25

Kommentar: Sylvass från start, tror han kan leda detta lopp runt om.

Lycka till! /MLipovac