Kvällens DD-omgång går på Romme, loppen håller ganska hög klass och jag tror på favoriten i DD-1 medans DD-2 ser lite mer öppen ut. Efter onsdagens vinster och gårdagens DD och V/P vinster så hoppas jag formen håller i sig. Häng med och ta del av tipsen!

DD-1

I DD-inledningen blir 7 Tresor D’Inverne ganska stor favorit, jag tycker han ska vara favorit då han är bästa hästen och har en tilltalande uppgift framför sig. Han gör ikväll debut för regi Pihlström och det låter positivt från stallet. Han har fått spår sju och det är ganska långt ut men Erik vet att han är ganska snabb ut och kommer att skicka iväg honom mot ledningen och där blir han svårslagen. Värsta motståndaren 2 Thai Goldie tror jag behöver något lopp i kroppen för att vara på topp och det utnyttjar 7 Tresor D’Inverne och leder runt om. Lämnar honom ensam på kupongen.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen får vi se ett klass två-försök med jämna och bra hästar. Tipsettan 4 Panoramic är en stark valack som slukar mark under sig när aktionen fungerar. Han kommer att bli svårbesegrad om han sköter sig och kan gå den tunga vägen om det behövs. Eftersom han kan vara lite krånglig som han var för tre starter sen när han galopperade kort före mål så väljer jag att gardera och hoppas på skräll. 12 Hero Sjöhammar imponerade på mig senast när han vann från ledningen på V75, han kommer inte komma till någon ledning från det här spåret men ska räknas om det blir lite tempo i loppet. 8 Part Nan Angelen har dragit det sämsta spåret men eftersom han är snabb ut så tror jag han kommer få en vettig position. Han ska räknas med väldigt bra chans om han skulle komma till ledningen för där visade han senast att han går bra och hade krafter kvar, ska med på kupongen. 3 Wojtyla Gene har visat att han hävdar sig bra i denna klass och ska räknas på det fina läget. Han var bra senast som trea på V75 och kommer att sluta långt framme idag. 10 Imset fick senast ett nyttigt lopp i kroppen i sin nya regi och kommer att gå framåt med det tror jag. Han har tidigare visat att han gillar tätkänning mellan loppen och är en liten outsider här.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Tresor D’Inverne

DD-2: 3,4,8,10,12

Vinnare/Plats spel:

Romme lopp 7 

Spel: 7 Tresor D’Inverne (Vinnare)

Odds: 1,95@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.32

Romme lopp 8

Spel: 8 Part Nan Angelen (Plats)

Odds: 3,75@Unibet

Insats: 3/10

Spelstopp: 20.54

Bet365 hade inte släppt oddsen när jag kolla, titta gärna och se om det är högre.

Lycka till! /MLipovac