Två jättefel på DD igår och ingen bra början på året. Ikväll avgörs V75 och DD på Romme, och om klassen på loppen var sådär igår så är de kanon idag. Spiken hittar jag i DD-2 och det är en klassisk spets- och slutvinnare jag har hittat.

 

DD-1, Bronsdivisionen, 2640a:

5 Love Lini har jag ett gott öga till och han håller sin fina form. Var ute på för kort distans senast men ikväll är det läge då distansen är den rätta. Han kan öppna bra och bör kunna hitta en bra position. Går starkt till slut och kan tugga ner alla den sista biten. 11 Diggers Elias fick oväntat gå i ledningen senast och det ska inte han göra. Gjorde ändå ett bra lopp och håller sin fina form. Betydligt vassare bakifrån och han har en ruskig speed som kan utnyttjas ikväll. 9 Panoramic var lite seg och småtrög senast men gjorde det ändå bra. Den långa distansen passar perfekt och han ska ses med bra chans här. 4 Zenit Brick hade pausat lite inför senast och behövde loppet. Satt då fast med en hel del sparat och såg fin ut. Kan komma till ledning här och är med i striden.

Rank: 5-11-9-4-1-7-2-8-10-12-3-6

 

DD-2, Silverdivisionen, 1640a:

2 Bolt Boko kördes lugnt på innerspåret senast och fick aldrig se dagens ljus. Satt fast med allt kvar och såg fin ut. Här är det läge att ladda från start och då han är väldigt startsnabb tror jag han sitter i ledningen direkt. Visst, han är ny i klassen men jag tror inte de rår på honom från ledning ändå. Gasa och kör, Erik!

Rank: 2-4-7-3-6-11-5-10-12-1-9-8

 

DD-systemet:

DD-1: 5 Love Lini, 11 Diggers Elias, 9 Panoramic, 4 Zenit Brick

DD-2: 2 Bolt Boko

4 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 18.20

 

Lycka till!