Kvällens dubbel hämtar vi från Rommetravet. Omgången ser väldigt favoritbetonad ut och jag tror att Örjan har bra chans att ta hem båda loppen. I inledningen får vi se ett långlopp där två hästar sticker ut och jag tror det låset är väldigt starkt. I avslutningen har storfavoriten fått innerspår och det kan bli en fälla men jag tror Örjan löser set och jag singlar. Häng med!

DD-1 (2640m volt)
I inledningen bjuds det på långlopp där dom två jag låser på startar tjugo meter bakom. Tipset går till 7 Pantarei Ans som är van att möta hårdare gäng än detta, han har fått två lopp i kroppen i Walmanns regi och jag tror det kan vara dags för en vinst nu. Den jag dubblar med är 11 Duffman som senast vann med krafter kvar, det låter väldigt uppåt från stallet och med springspår på tillägg så tror jag att Jörgen till och med kan vara framme och utmana om ledningen. Tycker han ska räknas oavsett scenario. För er som vill gardera mer så tycker jag 2 Mr Dotsom, 4 Royalty och 10 Part Two är dom värsta emot min duo.

DD-2 (2140m auto)
I avslutningen får vi se storfavoriten 1 Uranium brottas med innerspår, jag tror inte det gör något för Örjan är så skicklig att han hittar ut och då är det spel mot ett mål. För kommer Örjan väl ut då ska det mycket till för att 1 Uranium ska förlora. Hon har hittat sin toppform och har tre raka segrar och jag tror det blir en fjärde raka idag. Spik!

DD-förslag: 2 kombinationer x valfri insats
DD-1: 7,11
DD-2: 1 Uranium

Lycka till! /MLipovac