Ikväll är det Charlie Mills-kväll på Romme som är en av Rommes största profildagar. Dubbeln bjuder på dem två bästa loppen i omgången. American Trot i DD-1 och Rommechansen i DD-2. Häng med!

DD-1

6 Magic Tonight är blixtsnabb från start och Örjan kommer försöka ta sig till ledningen. Senast i gulddivisonen blev han fast bakom Mosaique Face, han har gjort det riktigt bra i år och idag är de han som vinner. Värsta motbudet är 5 Shaq Is Back som startar för första gången efter elitloppet. Han kan också öppna snabbt och ta hand om ledningen. Jag tror ändå Örjan och 6 Magic Tonight vinner.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Här är 8 Standout favorit och senast hade han lite tur när Democrat galoppera och han kom enkelt till ledningen, där höll han. Idag är det spår långt ut och han riskerar och få göra jobbet utvändigt om 6 Beer Summit, eller hur tänker Ulf när 8 Standout kommer? Tycker 6 Beer Summit ska räknas. 10 Chelsea Boko är högkapabel men har inte startat på ett år. Tror han behöver en riktig genomkörare men med rätt tempo kan han vinna. 3 Lindys Jersey Boy är tillbaka efter vila och Reijo låter uppåt. Har svarat för bra insatser och kan få ett bra lopp ikväll. Sista strecket går till en häst som också pausat och gör sin första start här på några månader, 1 Molle C.D då hans kapacitet är hög.

DD-Förslag: 5 kombinationer

DD-1: 6 Magic Tonight

DD-2: 1,3,6,8,10 

Vinnare/Plats spel:

Romme lopp 6

Spel: 5 Unogaren (Plats)

Odds: 1,70@Unibet 

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.10

Lycka till och trevlig helg! /MLipovac