Igår blev det en favoritparad på dubbeln och det blev pengarna tillbaka. Ikväll tar vi nya tag och jag har hittat en bra lösning på dubbeln. I inledningen får vi se ett mediokert snabblopp, inte många vinnartyper och jag kommer gå emot den stora favoriten. I avslutningen ser det roligare ut när det ska köras tre varv. Häng med! 

DD-1 (1640m auto)

DD-inledningen bjuder på ett mediokert snabblopp, stor favorit blir 1 Democrat. Han är väldigt snabb ut och kommer att ta hand om ledningen utan problem. Han vinner inte så många lopp längre och jag tycker han blivit för stor favorit. Man ska ha klart för sig att han inte möter något monster idag och kan hålla undan trots att han brukar stanna till slut. Stor chans till ett blufflopp där Ulf får köra som han vill. 4 Johnny B.Kemp har toppform, snackade med Daniel förut och han håll honom som den bästa chansen av sina två i loppet. Får han bara spara speeden till slut då tror jag han plockar ner favoriten. Plockar också med 6 Francais Du Gull som återkommer efter uppehåll, han är svårbedömd men brukar göra bra ifrån sig efter uppehåll. Jag tror Erik kommer testa för ledningen och skulle han komma dit eller få ryggen på ledaren då kan han överraska.

DD-2 (3140m volt)

I DD-avslutningen får vi se ett stayerlopp, här tror jag mycket på 10 Västerbo Carrera. Han har fått några lopp i kroppen nu och jag tror formen är på gång. Lång distans som jag tror passar honom riktigt bra och jag tror på seger. Dubblar ändå med spetshästen 1 Aalto som är gynnad av tre varv och voltstart, formkurvan är stigande och jag är inne på att han leder väldigt länge.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,4,6

DD-2: 1,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Democrat

DD-2: 10 Västerbo Carrera

Vinnarspel Romme Lopp 9

Spel: 10 Västerbo Carrera (Vinnare)

Odds: 3,05@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 21.09

Lycka till! /MLipovac