Ikväll drar vi oss till Romme där vi ska få se två intressanta lopp. Jag garderar det första loppet då jag inte tror att favoriten orkar hålla hela vägen. I avslutningen spikar jag en av våra bästa kuskar som har en bra uppgift framför sig. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen blir 1 Action Launcher favorit och det köper jag, han är väldigt snabb ut och kommer att köra i ledningen. Han kan dock agera lite hetsigt och det kan bli lite för snabbt tempo där fram och det kommer bjuda in bakspårs hästarna som jag tror kan vinna. 12 Leif är lite bortlottad men kan Erik få ett bra lopp i ryggar och ledaren bli het, då kommer han komma flygandes i sista kurvan. 11 Speed Hill är en kapabel dam som inte alltid får det och stämma, näst senast var hon väldigt fin och vann. Hon går ner i klass nu och ska räknas här. 10 Xanthis Cornelis har tränat jätte bra enligt stallet, han har tagit loppet senast bra och jag tror han går framåt med det. Har bra kapacitet men behöver lixom dem andra hjälp med tempot. 9 Goldwin är härdad i tuffa gäng och gör det alltid bra, senast var han bra som tvåa från dödens då han inte kunde plocka ner ledaren. Upplagt för ett smyglopp ikväll och jag blir inte förvånad om han vinner. Sista strecket ger jag 3 Quite Windy som har dragit ett bra utgångsläge, blev ganska betrodd senast men förlorade då mot en guldhäst. Kan överraska här och ska räknas.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se finalen i Pastor Stephens Stoserie. Jag singelstreckar favoriten 2 Sweetformysweet som kommer från seger senast, hon kom fram i dödens sista 400 och kopplade grepp om ledaren och vann ganska komfortabelt. Jag tror att samma resa kan upprepa sig idag, Örjan vet hur man ska ge hästen bästa loppet och jag tror hon bara vinner. Jag tror också att vi får se en spetsstrid mellan 1 Naomi Wibb och 5 Ballerina River som kan kosta båda lite krafter, det kan min spik utnyttja och vinna.

DD-förslag: 6 kombintioner x valfri insats

DD-1: 1,3,9,10,11,12

DD-2: 2 Sweetformysweet

Lycka till! /MLipovac