Jackpott på Romme och en intressant spelomgång väntar. Jag kör utan spik på DD då jag inte riktigt känner mig säker med det. Häng med!

DD-1

1 Star Advisor Joli är min första häst i ett lopp där jag tror tre hästar räcker långt. Han har tagit ledningen båda gångerna han haft innerspår och det gör han idag igen, där kan han bli svårslagen. Hästen har bra form och gillar kyligare tider. Han har riktigt bra statistik från ledningen och är given på kupongen. 4 Harvey Tornado har pausat i två månader ungefär och är i behov av lopp i kroppen för och ha toppform. Han är väldigt kapabel och ska räknas tidigt. 11 Finish Future har galopperat mycket men senast stämde det bättre och då spurta han bra bakom Venkatesh som vann. Tror att han möjligen har kommit in i en stabilare fas nu och ska räknas om det blir lite tempo.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Kvällen avslutas med ett lopp över kort distans där tipsettan heter 6 Highspeed Call. Han galopperade senast på V75 men avslutade ändå bra som femma. Hans favorit distans är den korta för han är en riktig startkanon. Skulle han få bestämma i ledningen då vinner han detta. Jag tror att 3 Checco Boko skulle kunna komma fram och dra upp tempot lite och då öppnar det upp för min skräll som är 4 Reina La Caballo. Jorma har valt att köra 4 Reina La Caballo före 3 Checco Boko och det betyder något. Jag plockar med alla tre hästar.

DD-förslag: 9 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,4,11

DD-2: 3,4,6

Lycka till! /MLipovac