Äntligen är man tillbaka från semestern, det har varit skönt men alltid skönt att komma hem. Ni som följer mig på twitter (MLipovac) har säkert sett att jag publicerat DD-förslag där under min semester och man kan inte klaga på att det inte gått bra. Ikväll ska vi till Rättvik för att få se två fina lopp, jag tycker dem ser ganska kluriga ut faktiskt. Jag har hittat mitt singelstreck i avslutningen, hästen jag spikar ville jag spika senast men fegade ur, han gjorde en monster instas och vann. I inlendingen tar jag med ett gäng och hoppas på skräll. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

DD-inledningen ser intressant ut, det finns några riktigt roliga skrällar som jag vill ha med. Tipset går till Daniel Reden och 3 Stand Bayou, jag snackade med Daniel förut och han sa att detta var stallets hetaste chans, han galopperade senast i uttagningsloppet till sprintermästaren utan anledning men gick väldigt bra efter galoppen. Jag tror Daniel kommer försöka ta sig för bi Goop och 2 Metallic Beat men det kan bli svårt. Han ska ändå ses med chans för han har bra kapcitet, kanske bäst i hela fältet. 2 Metallic Beat är den som jag tror kommer sitta i ledningen. Han är snabb och har vunnit från den positionen tidigare, får Goop dämpa en bit då är mycket vunnet men jag tror att den kan bli lite tempo mellan honom och Redens häst och då öppnar det upp för en tredje häst. 9 M.T Jeffrey är lite ojämn men kan mycket i sina ljusa stunder. Han har visat att han fungerar bra bakifrån och med ett perfekt smygläge så kan han bli gynnad av körningen och blåsa till hela högen. Min roliga skrällar som jag vill plocka med är 4 Topgear som har toppform, 7 Hazard Sund som har bra kapacitet och ett lopp i kroppen och 6 Baryton som varit ute i tuffare lopp än det här, har lite tråkig rad men kan vara en riktigt rensare. För er som vill ha en skräll till så är 12 Antti Sisu intressant, man ska testa jänkarvagn och lätta i balansen, en riktig rysare!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se mitt singelstreck 6 Vision Fromentro, jag varnade för honom senast när jag skrev om V4 som var. Han tog då ledningen efter några hundra meter och ledde sedan hela vägen på en bra tid. Jag tror på ett liknande scenario ikväll, han är stark och tuff och tål att gå ett jämnt hårt tempo. En till sak som imponerade var att han hade varit borta innan det senaste loppet men gjorde ändå en så bra insats, jag tror jag bara blivit bättre med det loppet och då vinner han ikväll. Kör bara Jörgen!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,4,6,7,9

DD-2: 6 Vision Fromentro

 

Lycka till! /MLipovac